Семеен хотел “Флора” се намира в центъра на уютния гр. Златоград, работи целогодишно и всички стаи са със самостоятелен санитарен възел и безжичен интернет, а в някои от стаите има климатик, хладилник и сейф като 8 от стаите разполагат с тераси. Ресторантът на хотел Флора има 40 места и тераса с изглед към града с 30 места, където можете да се насладите на сутрешния средиземноморски вятър от Бяло море, а вечер да усетите хладината и уюта на Родопа планина. За всеки вкус и изисквания се грижи персонала на ресторанта, в който може да опитате характерната родопска кухня – баница, качамак, петатник, сарми, клин и вкусната златоградска баклава, както и оригинални италиански пици. Регионът на Златоград дава възможност да съчетаете екотуризма с културния туризъм. Четири еко-пътеки, три вело-алеи, две археологически пътеки Ви водят по стъпките на Дельо войвода и до тракийското светилище Белите камъни, до старинни църкви и параклиси. Разгледайте забележителностите на града и етнографският комплек. За любителите на риболова, на разположение е спокоината в тази си част р. Варбица , в която може да ловите – шаран и кефал. Язовира се намира на 3-4 км. където може да уловите щука, бяла риба, кефал и сом, а след това нашия майстор готвач да ви я приготви по местна рецепта. Вашата екскурзия може да се съчетае с разходка до град Ксанти (Гърция) и да се потопите в най-близкия плаж на Бяло море.

 

 

 

Хотелът разполага със:

- Самостоятелни стаи
- Двойни стаи
- Тройни стаи
- Стаи с тераси
- Студия
- Общо 50 легла в това число 6 допълнителни към стаите

Хотелът предоставя:

- Паркинг за леки коли и автобуси
- Румсървиз
- Пералня
- Гладене
- Осигуряване на екскурзовод
- Библиотеки с книги
- Сейф на рецепцията
- Интернет
- На 20 метра от хотела се намира открит басейн за деца и възрастни, който нашите гости могат да използват.

Добавете отзив
1
2
3
4
5
Добави
     
Откажи

Създайте отзив

Среден рейтинг:  
 3 отзива
от Таня Христова on Семеен хотел Флора

И ние ще посетим хотела с ученици от Бургас в началото на ноември. Очакваме наистина топло и уютно посрещане! Стопанката звучеше много мило по телефона, надявам се и вярвам на нейното родопско гостоприемство.

от Нела Тодорова on Семеен хотел Флора
Почивка в Златоград

Благодаря на чудесните домакини от хотел ФЛОРА,за приятното, спокойно и интересно преживяване в Златоград.Всичко в хотела е направено и поддържано с много любов и грижи, за да се чувстват посетителите прекрасно и удобно по време на престоя си.

от Светлана on Семеен хотел Флора
В хотел Флора осъществиха мечтата ни за една прекрасна почивка!

Всичко беше прекрасно от посрещането ни до последната минута на престоя! Хотелчето е много уютно, чисто и с всички удобства. Домакините ни посрещнаха като свои гости, бяха много мили и любезни, почувствахме се като удома си. Интериора е направен с много вкус и естетика, навсякъде има много красиви цветя. Кухнята е на ниво, продуктите, които използват са местно производство и винаги пресни.Опитайте превъзходните пици и пилешки хапки ! Горещо ви препоръчвам да посетите Златоград и да отседнете в приказно красивия хотел 'Флора"